субота, 21 грудня 2013 р.

Нашу пам"ять обпалює вічний вогонь

                        
                                                                                           Вже стільки літ і стільки зим,
                                                                                           Як відгрімів той бій кривавий,
                                                                                           Вони ж ще там,на полі слави,
                                                                                           Уклін їм,мертвим і живим!
 
70 років. Швидко, мов весняні струмки,збігають роки,квітнуть дерева,половіють жита, приходять у світ нові покоління. Але не старіє,не зникає пам"ть тих літ. Вона живе в спогадах бійців, в суворому монументі, дивиться на нас в залах музеїв, із сторінок книг.Її  величну і мужню оберігає народ,передаючи,як святиню,у спадщину  поколінням.
30 грудня 2013 року Червоноармійський район, що на Житомирщині   відзначатиме 70 -ту річницю звільнення від фашистських  загарбників.  В читальному залі  районної  бібліотеки відбулася година пам"яті, присвячена  цій  даті.  Про военні  події, які відбувалися на території району розповів  вчитель історії  місцевого ліцею Сологуб О.В.  Захід супроводжувався  піснями та віршами про війну, підготовленими  працівниками  відділу обслуговування ЦРБ,та до уваги читачів представлена книжкова викладка.
 

1 коментар:

  1. Напередодні новорічних та Різдвяних свят прийміть наші сердечні вітання і найкращі побажання! Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та вдячних читачів. Нехай Новий 2014 рік принесе достаток і добробут вашим сім’ям та здійснення найзаповітніших надій та прагнень. З повагою блог ТВОРЧА СТЕЖИНКА та колектив Житомирської обласної бібліотеки для дітей!

    ВідповістиВидалити