понеділок, 29 червня 2015 р.

"Благодатні плоди" Євгенія Боярського

                                       "Благодатні плоди"   Євгенія Боярського


     Виставка робіт творчого доробку   Євгенія Боярського  відкрита  в Червоноармійській  цетральній  районній  бібліотеці   на абонементі.
      Евгеній малює з дитинства. Його художні роботи - це безмежний,яскравий, теплий дитячий світ. Це свіжий погляд на нинішнє сьогодення,на глибоке минуле, надія на майбутнє, на те, що кожна мить - важлива й неповторна.  Навчався у Кравченко Тетяни Петрівни, відомої художниці, члена Спілки художників України з 1990 року,секретаря секції монументально-декоративного відділення творчого об"єднання  "Художник", авторські роботи якої зберігаються у приватних колекціях у Франції, Німеччині,Швейцарії,України та Росії.
  Навчався у Фесенка Леоніда Віталійовича, вчителя вищої категорії,вчителя - методиста,переможця обласного та Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року", Заслуженого вчителя України,автора ілюстрацій до багатьох книг.
  Навчавяся у Лисюка Володимира  Олександровича, майстра народної творчості з художнього різьблення по дереву, учасника виставкових акцій:Барвиста Україна, Автоекспо, Країна мрій, Етнографічних свят у Пирогово, Сорочинського ярмарку.
  Женя Боярський іде вперед швидкими кроками, займається живописом щодня і не зупиняється на досягнутому, хоче навчатися, хоче творити, намагається зрозуміти тонкощі цього складного ремесла, бо мріє пройти достойну дорогу, примножити свій талант і подарувати його людству.

Немає коментарів:

Дописати коментар