середу, 28 вересня 2016 р.

З Всеукраїнським днем бібліотек.


Результат пошуку зображень за запитом "до всеукраїнського дня бібліотек картинки"                         

       «… Так, я книгар
Не лікар, не аптекар,
Не інженер, не вчитель,
не банкір…
Я – більше: я книгар!
Бібліотекар!
Потрібен я – всьому  наперекір ».



Всеукраїнський день бібліотек  - данина великому внеску бібліотек у культуру  нашої країни.

Символічно,що саме в день Віри,Надії,Любові та їх матері Софії (мудрості) відзначається це свято. А дарують людям вічну мудрість книг бібліотекарі. Тож, як записано в стародавньому трактаті: «Воздамо дяку тому, хто допоміг нам легко пройти крізь складний лабіринт книг».

 Книга завжди була в особливій пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували велику культурну традицію створення бібліотек – храмів духовності, знань та розради, бо знали, що книга – невичерпне джерело натхнення, розвитку та вдосконалення кожної людини.

Сучасні бібліотеки – потужне багатство нації.  А збережене та примножене воно завдяки благородній та клопіткій праці наших бібліотекарів. Саме Ви, шановні трударі скарбниць книги, відкриваєте нашим землякам дивовижний, цікавий та багатогранний світ, прищеплюєте юним любов до читання, даруєте їм відчуття прекрасного.

 Професійне свято – є нагодою для проведення  бібліотечно-інформаційних заходів з донесенням ідеї про необхідність існування бібліотек  у сучасному культурно-освітньому просторі.  А також пошанування нелегкої, самовідданої праці бібліотечних  працівників. 
 
Щановні колеги! Вітаючи Вас з цим днем,хочеться побажати всім міцного здоров'я,гарних читачів,глибоких книжкових джерел,щастя,добробуту Вашим родинам. Нехай професійне життя кожного з Вас стане
різноманітним,красивим,насиченим. Нехай кожен з Вас матиме можливість реалізуватися в своїй професії.

 


 

 

 

                  

Немає коментарів:

Дописати коментар