четвер, 5 жовтня 2017 р.

ВЕЧІР ДОБРИХ ДРУЗІВ

 (До Всеукраїнського дня бібліотек).

                                           Дружба з книгою  -   це свято .                        
      Не було б його у нас –
          Ми б не знали так багато
       Про новий і давній час.
        30 вересня за чаєм, в колі добрих друзів відбулося засідання клубу за інтересами « В світі цікавого» в дитячому відділі  Пулинської районної бібліотеки. Розмовляли на різні теми, дискутували. Діти вносили пропозиції свого бачення  про втілення в життя проекту « Зелені Пулини»,який був представлений 15 вересня у Пулинському громадському центрі та  висловлювали свої маленькі думки  щодо роботи з дітьми  в  бібліотеках у майбутніх створених ОТГ.  Діти - наше майбутнє і вони хочуть бачити своє селище красивим та охайним. Тому висловили бажання приймати участь  в окультуренні наших водоймищ ,парків, вулиць та як правильно сортувати вторинну сировину.

           Бібліотеці одностайно побажали  відшукати шляхи для поповнення  фондів цікавими книжками та сучасними технічними засобами.

            Жвавий інтерес в дітей викликають цікаві історичні факти про наше селище та видатних земляків. Тому потрібно більше уваги звернути на розширення  краєзнавства серед підростаючого покоління.

         На заході  діти з захопленням декламували вірші  наших земляків:О.Бортнікової, Г.Буравської, Т.Пишнюк. Розповідали про свої улюблені книги, як про кращих друзів. Радили один одному прочитати цікаві книги, журнали. Потім відбувся майстер - клас з вранішньої зарядки, який  провела Ковальська Аня (2- Б клас)  та майстер-клас з зачісками показала Софія Козачок (4- В клас).

             Таке спілкування об’єднує дітей, як друзів і допомагає розвивати та поглиблювати дружбу з книгою – джерелом знань.  

 
                       Бібліотекар дитячого відділу :                  Ольга Буланова.

Немає коментарів:

Дописати коментар