вівторок, 21 листопада 2017 р.

До Дня Гідності і Свободи

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи», спрямований на належне відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи, вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, а також зважаючи на важливе значення цих подій для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України.

 Як говорить Святе Письмо, Бог розселив людей по всьому світу і кожному народу дав землю. Богом дана земля є святою і рідною. Тому її захист – це найперший обов’язок  кожного народу. Для українців такою землею є Україна. Вона полита  кровю  і потом сотень поколінь наших предків.

 
Розширювати знання підростаючого покоління про революцію Гідності та Свободи в читальному  Пулинської ЦРБ  проведена  патріотична година  «За мир в Україні, за гідність кожної людини».  Присутні, учні місцевого ліцею, пройшлися етапами Єврореволюції, згадали основні події тих днів,переглянувши  документальну стрічку «Революція Гідності: як це було?». Україна заплатила і продовжує платити надзвичайно високу ціну за те, щоб Гідність була першою із чеснот українців, нашої політичної еліти.
На захід запрошений заступник  Пулинського військового комісара Дзюба Олександр Володимирович,який розповів про   події, які прокотилися Україною, та  про про участь Збройних Сил України на сході нашої держави.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Запаленою свічкою і хвилиною мовчання     вшанували пам'ять загиблих на  Майдані і під час АТО.

Революція Гідності не завершилася, вона продовжується на сході нашої країни, де завдяки мужності українських військових там, ми можемо спокійно жити тут.


Для відвідувачів бібліотеки організований книжковий перегляд  «Україна – це територій Гідності і Свободи».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар