четвер, 25 квітня 2013 р.

Книжка для людини, як сонце у житті.



 
  В квітні місяці  діти і дорослі  всього світу святкують день народження  дитячої книги (2 квітня),Всесвітній день книги та авторського права (23 квітня).
Читачі дитячого відділу           районної бібліотеки зібралися на свято книги «У книжковому  царстві, у мудрій  державі» 24 квітня 2013р.
Працівники дитячого відділу бібліотеки ознайомили присутніх з історією  створення книги ще за дві з половиною тисячі років до нашої ери та шляхом яким вона пройшла до наших днів. До вподоби читачам прийшлася літературна композиція  «Нам без книги ніяк не можна» у виконанні  Ярмоленко  Яни,Лиманець Саші, Баладиги Марини (учениць 4-А класу місцевої школи).  Юні читачі активно брали участь у найрізноманітніших конкурсах:«Живе чудо казки»,»Впізнай автора за підказкою»,»З криниці народної мудрості»,»Показуха»,»Плутанина». Діти читали свої улюблені вірші та співали пісні. Особливо відзначилась Аня Чепель, Аня Кондратенко, Діана  Степанчук. 
 Працівники бібліотеки презентували присутнім новий стенд «Кращі читачі дитячої книгозбірні».
 
Бібліотекарі подякували Віці Дзюбенко,Саші Лиманець,Діані Степанчук,Саші Сак  за  подаровані бібліотеці книги та журнали. Учасники заходу отримали подяки та подарунки.
 
 
 
 
 
Дорогі наші читайлики! Не забувайте стежинки до живильного слова,до книжкової скарбниці – бібліотеки.
 Іщенко Тетяна -  провідний бібліотекар дитячого відділу ЦРБ

1 коментар:

  1. Добре, що проходять такі заходи де діти взнають ще більше нового про книгу.

    ВідповістиВидалити