середу, 12 лютого 2014 р.

"Долі обпалені Афганом"

      15 лютого- день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ми віддаємо шану усім тим, хто з честю та гідністю виконав свій військовий обов"язок у різний час,у різних державах.
Тематичний вечір,присвячений 25-й річниці виведення радянських військ з території   Афганістану в 1989 році  був проведений 11 лютого 2014 року в РБК. Перед заходом учасники зібрання поклали  квіти  біля  Пам"ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам,що знаходиться  на території Червоноармійської ЗОШ І-ІІІст.
 
 
 
Афганістан став горнилом для тих, хто туди потрапив. Він навчив юнаків цінувати дружбу,відданість,любов.  Знати ціну життя, адже  воно обривалося іноді у неповних 19 років. І німіли юні душі від втрати друзів,тих, хто ще вчора дарував їм своє тепло - звучало з вуст ведучих заходу - працівників бібліотеки Л. Пашківської, Н.Метельської та учнів Червоноармійської школи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

З  словами подяки та врученням почесних грамот  ветеранам Афганістану виступили:  перший заступник голови райдержадміністрації М.С.Муха,голова районної Ради А.П.Липко та голова районної спілки ветеранів Афганістану О.П.Сахневич.
 
 
В програмі прозвучав вірш Н.Теслі "Пам"яті синів" та пісні у виконанні чоловічого вокального тріо з РБК та  творчої групи з Білої Церкви "Ташакор".
 
 
 Присутні мали можливість переглянути презентаційний матеріал про бойові будні наших земляків.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
На закінчення, під бурні оплески на сцену були запрошені  воїни-афганці, які проживають на території Червоноармійського району.  Ми пишаємось ними,горді тим,що поруч з нами живуть мужні,відважні і рішучі чоловіки. Бажаємо їм добробуту, благополуччя, родинного тепла та злагоди,шани та любові від рідних та близьких людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар