понеділок, 26 червня 2017 р.

Недільне бібліокафе


        Нині у світі має силу той, хто володіє інформацією. Зацікавити дітей книгою, як джерелом інформації – це лише одна сторона справи. Інша, не менш важлива - формування культури читання,розвиток художнього смаку. Інформаційна культура – вміння знаходити в бібліотеці потрібні книжки або статті. А для цього потрібні основи бібліографічних знань. З цією метою в  Пулинській районній бібліотеці в дитячому відділі 18 червня відбулося «Недільне бібліокафе», в якому бібліограф районної бібліотеки  Вакуленко  Тетяна провела з дітьми бібліографічний урок «Каталоги і картотеки  районної  бібліотеки ».

З метою активного пізнання рідної землі, її природи, поваги до народних традицій і звичаїв, фольклору, знати і памятати  людей нашого краю      присутні  були ознайомлені з краєзнавчою картотекою.

    «Книжковий аукціон» - це таке дійство при якому  кожний учасник розповідає про свою улюблену книгу, з метою,  щоб інші читачі хотіли прочитати цю книгу.  А розпочала  розповіді про книгу  бібліотекар дитячого відділу Буланова Ольга.

       На завершення, тобто на десерт присутніх Ольга Іванівна ознайомила з найновішими виданнями, які нещодавно отримала дитяча бібліотека.

                             Бібліограф - краєзнавець Тетяна Вакуленко  

Немає коментарів:

Дописати коментар