понеділок, 26 червня 2017 р.

Пулинський млинець


В черговий раз, 25 червня  в Пулинах  відбулося обласне свято «Пулинський млинець». Воно полюбилося не лише жителям нашого селища, а й усієї Житомирщини. Бо це справді народне свято, яке вражає різнобарвям українських традицій. Цьогоріч фестиваль млинців відзначався в День селища. Мабуть тому в повітрі витала особлива  атмосфера єднання:у квітучому серпанку сплелися сучасність та звичаї нашого краю.

 
 
Протягом дня  глядачі мали змогу  ознайомитись  з виставками  творчих робіт умільців району, районної школи мистецтв, презентацією  кулінарних здібностей установ, організацій району, почути народні, обрядові та сучасні пісні. Працювали атракціони для дітей,проходили конкурси та розваги. Під час святкування  організатори свята відзначили громадян селища в різних номінаціях та нагородили подяками і подарунками від селищної Ради. Дійство супроводжувалось  святковим концертом.
 
 
 

 На «Пулинський млинець прибули гості з Ємільчинського, Житомирського, Малинського районів. Уже вкотре не оминули своєю увагою наше селище народний депутат України Володимир  Литвин та  депутат Житомирської обласної ради  Дмитро Кропачов.
 

 Свято було веселим, гарним, а головне подарувало душевне спілкування не тільки жителям пулинського краю, а гостям. Всі аматорські колективи,які приймали участь у святі нагороджені  дипломами  та пам’ятними сувенірами  від  районного відділу культури.

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар