середу, 23 серпня 2017 р.

Урочистості до Дня Державного Прапора України



 Напередодні двох важливих подій – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України  23 серпня  працівники  Пулинського виконавчого апарату районної ради,райдержадміністрації, державні установи, громадськість селища    взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України.
 
 
 
Перед початком заходу  було покладено  квіти біля погруддя  Тарасу Шевченку  та   Монументу Слави.


Урочистості продовжились  в центра селища, біля районного будинку культури, де під звуки  Державного Гімну було урочисто піднято Державний Прапор України.

 

Чверть століття майорить над нашою країною синьо-жовтий стяг, що є символом національної єдності, честі та гідності, незламності та прагнення до свободи! І саме сьогодні наш прапор займає таке особливе і значуще місця в серці кожного з нас.  
Саме він надихає на перемоги наших воїнів та чемпіонів. Саме він – в наших руках під час найважливіших подій! Нехай він і надалі буде надійним оберегом для кожного українця.    
З такими словами звернулася до присутніх ведуча заходу  директор центральної районної бібліотеки Наталія Метельська .
 
З  вітальним словом до присутніх звернувся  голова райдержадміністрації Віктор Миколайович Байда.
 
 
Від  активних читачів дитячого відділу Софії Козачок та Дмитра Ковальського  прозвучали поетичні рядки.
 

 
Церемонія підняття прапора в кожного українця викликає найкращі патріотичні почуття та гордість за свою Батьківщину.
Прапор - це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. З синьо-жовтим прапором ми добилися незалежності і відновили власну державу. Це свято встановлено на честь багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України.

Право підняти Державний Прапор України надано: керівнику народного хореографічного колективу «Колорит» Максиму Сергійовичу Пташнюку та його вихованцям – Вікторії Громській,  Тетяні  Терещук та  Тетяні Хілевич.
 
Святкування Дня Незалежності України продовжаться в районному будинку культури.
 

 Прийміть щирі вітання  від  Пулинської центральної районної бібліотеки . Бажаємо  Вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

З Днем Прапора, дорогі українці  та  з Днем Незалежності України.

 

В читальному залі районної бібліотеки  розгорнута  книжкова  виставка « Калинова моя Україна».

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар