суботу, 23 листопада 2013 р.

Семінар-практикум для бібліотечних працівників.

20 листопада 2013р. в читальному залі  Червоноармійської  ЦРБ проведено семінар-практикум бібліотечних працівників району на тему: "Бібліотечне  обслуговування:сучасні тенденції, проблеми, нестандартні підходи до організації  роботи з користувачами". До присутніх звернулися   начальник відділу культури і туризму Павлова Л.І. та директор ЦРБ Л.М.Пилипчук.
В ході семінару  працівниками  відділу  обслуговування  ЦРБ  показані уривки  масових заходів. 
 До  дня пам"яті жертв голодомору -  година-скорботи "Спинися, голову схили, в пам"ять жертв  безкровної  війни". Ведучі: Людмила Пашківська та Олена Грозовська.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
До образу Божої Матері  звернулася учениця  першого класу Ілона Антонюк. 
 
                                                                                                              
 
 
 
 
Сторінками огляду літератури  "Білий ангел скорботи" пройшлася  бібліограф-краєзнавець Тетяна Вакуленко.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
До 70 річчя  визволення України від фашистських загарбників - уривок з години пам"яті : "На всі часи, на всі віки у спогадах живі" (завідуюча відділом обслуговування Н.Метельська), та презентація розділу книжкової виставки  "У серці народу:вічно і поіменно"  "Герої війни-наші земляки" (бібліотекар читального залу Л.Пашківська).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
До 200 річчя  з дня народження Т.Шевченка   дитячим відділом  предсталено уривок із сценки "Найяскравіша"    (провідний бібліотекар дитячого відділу Т.Іщенко та  учениця  четвертого класу  Аня Чепель).
 
 
 
 
 
 
Бібліотекарям  району  надана методична допомога та рекомендації щодо реалізації форм і методів краєзнавчої роботи та популяризації літератури по підготовці та  відзначенню державних, релігійних та літературно-ювілейних дат на 2014 рік ( провідний методист ЦРБ З.Боровик).   Особлива увага  звернута на роботу з молоддю та залучення юнацтва до проведення масових заходів та нових форм роботи (зав.відділом обслуговування Н.Метельська).    
На закінчення  семінару бібліотекарі поділилися досвідом  роботи   в  своїх бібліотеках, у різноманітних її напрямках.  Розповіли про найцікавіші моменти з практики.                                                                                                                                                        
                
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар