понеділок, 24 квітня 2017 р.

Бібліотека вдячна за подаровані книги.

 Стало доброю традицією – дарувати книги рідній бібліотеці. Дарування - це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Факт надходження дарів у бібліотеку - це показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті.  Майже в кожного вдома є книжка, яка давно прочитана, а в бібліотеці на неї чекає читач. От і несуть книги в дарунок і пенсіонери, і домогосподарки.

Дарунки книг в рамках акції "Подаруй книгу бібліотеці" – це форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду без залучення додаткових джерел фінансування .
 В квітні 2017 року районна бібліотека отримала в дарунок  74 книги  від Вадима Ліскі.
В рамках акції, яку організував благодійний фонд «Бібліотечна країна», дарувальник  придбав два книжкові пакети. Нова пошта, як партнер безкоштовно доставила книги  до бібліотеки.
Серед них:  Україна. Нова епоха:1991 – 2011рр.,Аеропорт Сергія Лойко,художні книги відомих українських авторів Василя Барки,Володимира Малика, дитяча література, книги  з різних галузей  знань.
Ці видання поповнять фонд бібліотеки і будуть корисні всім.

                                    Я.Л. Романчук дарує книги С.Г. Бойко районній бібліотеці
Ми вдячні тим читачам, які вже подарували бібліотеці свої книги, а саме: Я.Л.Романчук,І.Л.Коломієць, Т.А.Іваніцькій,О.А.Чернявській, Т.М.Дубині,О.В. Сенченко, М.Л. Фесенку, Пулинському райононному відділенню «Всеукраїнське об’єднання ветеранів»,  обласній    ветеранській  організації, районній державній адміністрації,благодійному фонду І.Г.Лозового,композитору І.Л.Островерхову , письменнику Володимиру Матвієнко (за особисті видання).
 Будемо вдячні всім, хто візьме участь у  акції "Подаруй бібліотеці книгу".
Звертаємось до всіх, кому не байдужа доля культури: дайте нове життя вашим зібранням!
Колектив бібліотеки щиро дякує читачам, котрі люблять книгу
і хочуть нею поділитися з іншими!

Немає коментарів:

Дописати коментар