середу, 10 грудня 2014 р.

Подорож в казковий світ бібліотеки.

                                                  Подорож в казковий світ бібліотеки.
 
  З першими зимовими сніжинками вихованці дитячого садочка "Сонечко" разом з своїм вихователем  Бернацькою  Ольгою  завітали  до дитячої бібліотеки.
  Бібліотека радо відкрила двері своїм майбутнім читачам. Адже,одним з основних завдань бібліотеки є виховання у читачів культури читання,вміння користуватися бібліотекою,набуття потреби у систематичному читанні книг,які сприяють розвитку творчої думки,пізнавальних інтересів і здібностей.
  Працівники бібліотеки ознайомили дітей з дитячою періодикою. Їх увазі були представлені цікаві збірки казок та дитячих віршиків. Особливо зацікавила діток книга "Абетка маленького українця". Вони приймали участь в конкурсах,читали вірші,відгадували загадки. Найактивнішими учасниками були: Димчук Артем,Бернацький Артем,Гаврилюк Саша,Сапонюк Максим,Бенедюк Богдан,Супрунчук Іванна та Волощук Аліна. Діти залишились задоволені зустріччю з бібліотекою та пообіцяли прийти з рідними, щоб  стати читачами дитячої бібліотеки. Одним з перших, після проведеної екскурсії до дитячої книгозбірні  завітав Сапонюк Максим. Він прийшов до бібліотеки зі своїм дідусем,який є читачем дорослої бібліотеки. Взявши цікаві книжечки Максим пообіцяв бути  їй найкращим другом.
  Дитяча література живить розум та уяву дитини,відкриваючи нові світи,образи та моделі поведінки,будучи могутнім засобом духовного розвитку особистості. Тож надіємося, що стежина до дитячої бібліотеки ніколи не заросте.
 
                               Провідний бібліотекар дитячого відділу  Т.Іщенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар