понеділок, 19 грудня 2016 р.

До нашої родини прийшов Миколай у гостини.

Новорічні свята розпочалися. І перше, найулюбленіше, чудове свято - день Святого Миколая.

На передодні  свята в читальній залі Пулинської ЦРБ зібралися дорослі і діти на сімейний захід, присвячений Святому Миколаю.


Ведуча заходу Олена Грозовська  розповідала   історії  та легенди про  Святого Миколая,ознайомила з народними вірюваннями, а допомогали  їй  ведучі  користувачі з дитячого відділу: Кондратенко Аня та Чайківська Аліна.



Діти та дорослі приймали активну участь у конкурсах: "Незручний пиріжок", "Збір урожаю","Страви за алфавітом","Впізнай автора" та відповідали на запитання зимової  вікторини.



Для присутніх  діти зіграли сценки з казок:  "Курочка ряба " та "Колобок". Молитву до Святого Миколая прочитала  Саша Кулик, а  пісня Новий рік" прозвучала у виконанні Альони Волосянської. Всі діти та дорослі отримали призи від Миколая та частувалися  запашним  чаєм з пиріжками.







В ході заходу були підведені підсумки роботи  бібліотеки перед читачами. Відзначили кращих  користувачів бібліотеки  та  підсумували  конкурс  акції "Подаруй бібліотеці книгу". Переможець акції Наталія Фузіцька - лікар центральної  районної лікарні.













До уваги гостей заходу та всіх присутніх була представлена  колекція з домашнього архіву сім'ї Мирончуків: Оксани Віталіївни та  її доньки Юлії.


Працівники Пулинської бібліотеки висловлюють слова подяки селищному голові Олександру Станіславовичу Гаврилюку,голові правління ГО "Пулинський громадський центр" Надії Володимирівній  Яременко,пастеру бабтиської церкви  Володимиру Антоновичу Прокопчуку за підтримку та спонсорську допомогу у проведенні  свята.


Немає коментарів:

Дописати коментар