вівторок, 21 лютого 2017 р.

Небесна сотня вже несе на небі варту

 

                                 





                                Небесна Сотня
                             То в серцях вогонь
                             Він гаряче палав за Україну
                             Віднині тихим співом заспокой
                             Ти,земле рідная,свою дитину.


      20 лютого в Пулинському  технічному ліцеї відбулася патріотична година “Небесна сотня вже несе на небі варту”. Ведучі заходу Пашківська Людмила  та  Грозовська Олена пригадали ті історичні події 2013-2014 рр. на Майдані у Києві. Ще довго з поколіня в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне,
       Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній памяті, бо Герої не вмирають”! Ця Небесна Сотня своїм життям викупила свободу для мільйонів українців і дає шанс збудувати нову демократичну правову державу. Провідний бібліотекар дитячого відділу  Тетяна Іщенко прочитала вірш, який народився на Майдані.

       Приклад Героїв Небесної має зупинити тих, хто сьогодні розпалює все нове інше протистояння. Хай пам’ять всіх невинно убієнних згуртує нас живих, дасть нам силу та волю, мудрість та наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.  Учні переглянули відео – ролик присвячений Героям Небесної Сотні.            

Немає коментарів:

Дописати коментар