понеділок, 19 червня 2017 р.

Сім кольорів - сім струн душі


Дарина Кищак – учениця 9 –В класу Пулинської ЗОШ, з 2- го класу стала активною читачкою дитячої бібліотеки. Дівчинка старанна, допитлива, обдарована.  Вона приймала найактивнішу участь в житті дитячої книгозбірні, паралельно навчаючись на художньому відділі Пулинської школи мистецтв. Частенько Даша засиджувалася в бібліотеці, роздивляючись образотворчі альбоми та дитячі книжечки з гарними ілюстраціями. Набуті знання вона використовувала в своїй творчості.
У дні літніх канікул в  бібліотечному  Локальному  Центрі громадянської освіти «Квартал МироТворчості», що знаходиться в Житомирі, відбулася презентації творчої виставки «Сім кольорів – сім струн душі» Дарини Кищак.
 
 

Діти, які відвідали виставку, мали змогу побувати та стати учасниками майстер-класу «З творчої уяви народжується образ» Кищак Дарини, дипломанта Всеукраїнського конкурсу творчої молоді «Нові імена України – 2017», учениці художнього відділу Пулинської школи мистецтв.
Олена Рачкован, викладач з художніх дисциплін зазначеної школи, розповіла про захоплення її учениці різними творчими напрямками мистецтва та любов до створення юною художницею робіт в техніці витинанки, паперової пластики, акварельного та олійного живопису.
Багатодітна родина юної художниці отримала подарунки косметичної продукції від Світлани Смірнової та комплект книг з автографом від житомирської поетеси Марії Павленко, відомої української поетеси, члена НСПУ.
    Тож бажаємо Дарині натхнення та нових цікавих  знахідок у  творчості.
 
                     Т.Іщенко – провідний бібліотекар дитячого відділу.

Немає коментарів:

Дописати коментар