понеділок, 21 серпня 2017 р.

Погляд у світ

Відкрилася персональна виставка "Погляд у світ" в Пулинському художньому музеї "Пулинські барви" ФЕСЕНКА  ЛЕОНІДА  ВІТАЛІЙОВИЧА очільника  «Творчо – мистецького  гурту художників – земляків «Пулинське земляцтво»

     Леонід Віталійович з директором музею
"Пулинські барви" Наталією Вакуленко

Фесенко Леонід Віталійович народився 24 серпня 1962 року в селищі Пулини на Житомирщині. Навчався в Червоноармійській середній школі, Червоноармійській філії Житомирської дитячої художньої школи. Закінчив Желєзногорське художнє училище та Одеський державний педагогічний інститут ім.К.Д.Ушинського.  Нині  працює вчителем образотворчого мистецтва в Вацлавпільській гімназії та викладає на художньому відділі в Пулинській школі мистецтв. Вчитель вищої категорії, вчитель – методист, переможець Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» в номінації «образотворче мистецтво». В 1999 році отримав почесне звання «Заслужений вчитель України». Леонід Віталійович розробив програми з образотворчого мистецтва для загальноосвітніх та спеціалізованих навчальних закладів, які нині впроваджуються в ЗНЗ України, методичні посібники для вчителів образотворчого мистецтва, підручник, альбоми для дітей. Всього видано 19 наукових праць з педагогіки та методи викладання образотворчого мистецтва. Він є автором, редактором книг, буклетів, ілюстрацій що розповідають про Полісся, його мешканців їх творчі здобутки. Твори Леоніда Фесенка зберігаються у приватних колекціях Латвії, Ізраїлю,Португалії,Польщі,Німеччини, Литви, Росії, Канади,України.     9 серпня  2017 року рішенням сесії районної ради Леонід Віталійович Фесенко нагороджений почесною відзнакою «Почесний громадянин  Пулинського району».

Привітати з черговою  виставкою прийшли  голова районної ради Анатолій Липко,заступник голови райдержадміністрації Світлана Трохименко, селищний голова Олександр Гаврилюк, в.о.начальник відділу культури і туризму Лариса Громська, директор районної бібліотеки Наталія Метельська,колеги по роботі, друзі  - художники: Валерій Скрицький, Валерій Тесля, Валентин Войтенко,Микола Стрельченко,Іван Грибан,   письменниця   Тетяна Пишнюк   та поетеса Олена Дубина ,вихованці Леоніда Віталійовича.
                                    
     вітання від  голови районної ради Анатолія Липка та 
заступника голови   райдержадміністрації Світлани Трохименко

вітання від селищного голови Олександра Гаврилюка


                                       вітання від Івана Васильовича Грибана
 
                                      вітання від  письменниці Тетяни Пишнюк
 
 вітання від  директора районної бібліотеки    Наталії Метельської
                                         вітання від  художника Валерія Скрицького
 
                                             з художником  Валентином Войтенко

                                                             вітання від вихованців
 
Творчі люди роблять наш світ прекраснішим, добрішим та яскравішим. Завдяки незвичайним ідеям та мистецтву ми можемо забути про буденність та завжди радіти життю.






                                                
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар